Evaluatie Winterkledingbeurs 2013

We hebben 7, 8, en 9 oktober 2013 onze eerste beurs gedraaid met het nieuwe systeem.
Zoals met alles wat nieuw is waren er ook hier wat opstartproblemen, maar over het algemeen genomen was iedereen dik tevreden en vindt men het een vooruitgang. De problemen die nog in de in te voeren lijsten zitten en/of zaten zijn of worden opgelost.

We hebben alleen ondervonden dat er deze beurs erg veel kapotte, verwassen en slechte kleding is ingebracht, dit vinden we zeer jammer. Er is geprobeerd om deze kleding er zoveel mogelijk uit te halen maar ook wij zien dingen over het hoofd en daardoor komt deze kleding dan toch op de rekken terecht, vaak tot ergernis van onze klanten. Daarom willen we u er nogmaals op attenderen om de kledingstukken welke u inlevert  GOED te controleren, want dit kan een goede beurs zijn goede naam gaan kosten.
Verder willen we u ook vragen om niet te hoog te prijzen (ook niet te laag) want onze beurzen zijn geen marktplaats en onze klanten willen vaak ook geen marktplaats prijzen betalen.

Als laatste punt, als u kleding c.q. speelgoed inlevert, zou het makkelijk zijn als u thuis de doos of de tas waarin u het aanlevert ook al labelt. Zo krijgt u zeker u eigen tas weer terug wanneer u u spullen weer ophaalt.

Verder was het een goede beurs en willen wij u allemaal bedanken namens de basisschool St. Dionysius, het JIS en de Scouting Schinnen.

Team Beurzen Schinnen