Verkoopcode

Als de Kleding- en Speelgoedbeurzen nieuw voor je zijn, maar je wel graag deel zou willen nemen dien je te beschikken over een zogenaamde verkoopcode, verder gewoon code genoemd. Op een speciaal ingericht gebruikersportaal kun je deze code aanvragen. Je dient hiervoor enkele gegevens bij ons achter te laten, deze worden uiteraard alleen voor beurzen gebruikt en alleen geraadpleegd indien er contact met je gezocht dient te worden.

Je aanmelden voor een code betekent niet dat je iedere beurs deel hoeft te nemen. Dat is geheel vrijblijvend. De codes zijn zowel voor een van de kledingbeurzen als de speelgoedbeurs.

Wil je deelnemen aan een beurs dan maak je gebruik van de digitale lijst op het gebruikersportaal. In deze lijst voorzie je ieder artikel van een nummer, omschrijving, prijs en eventueel maat.
Sinds 2014 maken we alleen nog maar gebruik van digitale lijsten zodat alle artikelen uniform worden ingediend, we inzicht hebben in de te verwachten spullen vooraf, we artikelen waar de label vanaf gaat tijdens de verkoop kunnen terug vinden en er digitaal uitgeboekt kan worden.
Ook voor jou als klant heeft dit voordelen omdat je lijsten kunt hergebruiken (overhalen van het jaar er voor) en precies kunt zien wat er verkocht is, zelfs al tijdens de verkoopdagen.

We proberen het dus alleen maar voor ieder zo makkelijk mogelijk te maken, klant en vrijwilliger.
Interesse? Hieronder kun je een verkoopcode aanvragen.

Lees voordat je een code aanvraagt eerst de voorwaarden.

CODE AANVRAGEN –