NIEUW: Labels maken

We vragen alle kledingstukken gelabeld af te geven op de inbrengdagen. Minimaal voorzien van code, maat en prijs, natuurlijk in overeenstemming met je lijst.

Om het je nu gemakkelijk te maken kan het inschrijfsysteem on-line je hierin helpen. Om labels te maken hoef je alleen nog maar je lijst op te vragen (inzien) en vervolgens selecteer je het label merk/type en druk je op de knop ernaast ‘ Labels maken’. Er verschijnt een scherm met daarin alle labels.

Handig is ook dat voor meerdelige spullen er ook direct meer labels worden afgedrukt, deze geven aan dat ze deel uitmaken van een meerdelig item: 1/3,  2/3,  3/3.

TIP: je kunt ook gewoon afdrukken op normaal papier. Dan moet je de labels alleen zelf op gevoel uitknippen.

Afhankelijk van het PDF programma wat je gebruikt zal er een knop afdrukken in een menubalk verschijnen. Bij de laatste versie van Adobe Reader is dit rechtsonder (afbeelding van een printer). Andere optie is ergens in het venster rechts te klikken en de optie ‘ Afdrukken’ te kiezen. Klik daar na op afdrukken en je labels komen uit de printer gerold. Klaar om te plakken.

 

Vraag & Antwoord Labels

Kan ik ook gewoon papier gebruiken om labels te maken?
Natuurlijk kun je ook je labels afdrukken op normaal 80 grams papier of iedere zwaardere soort.
Wat de website doet is alle juiste informatie in ‘vakjes’ verdelen op een vel zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Als je de knop ‘Maak labels’ indrukt kun je er voor kiezen de labels op te slaan als PDF bestand of direct naar je printer te sturen.

Waar kun je labels kopen?
Labels kun je krijgen bij boekhandels, Makro, Action, Office Centre, Hema, V&D. Kijk ook bij help en vervolgens labelformaten over de verkoopadressen van de ondersteunde labels.

Welke afmetingen moeten de labels minimaal hebben?
De minimale afmetingen voor de labels zijn 25mm x 30mm (hoogte x breedte)

Staan jouw merk of type labels er niet tussen?
Geef dan een vel met labels af bij een van de leden van Beurzen Schinnen (zie contact pagina). Doe daar een briefje bij met het merk en eventueel het type.
Zij zorgen er dan voor dat ook jouw label er spoedig tussen staat.

Heb je nog geen labels maar wil je wel digitaal lijsten invullen?
Kijk dan even onder inzien naar de merken en types welke we aanbieden. We proberen hier straks breed op in te zetten en uit te blijven breiden maar makkelijker is natuurlijk nog als je de labels aanschaft welke al ingevoerd zijn.