NIEUW: controle op je ingevoerde lijsten

Sinds de start heb ik verschillende vragen gehad. Veel vragen komen van gebruikers die denken dat ze niet met het systeem overweg zullen kunnen. Voor hen kan ik alleen maar zeggen: probeer het! Het is erop gemaakt dat je niets mis kan doen. Het enige wat kan gebeuren is dat je iets niet juist invult.

En ook daar is vandaag een oplossing voor gekomen: ingevulde formulieren controleren zichzelf. Als je je lijst via ‘Inzien’ bekijkt zul je eventuele fouten vanzelf tegenkomen. Deze velden worden rood gemarkeerd. Zie je niets rood? Helemaal top! Dan is dus alles goed.
Heb je één of meer rode velden? Niets aan de hand; klik op bewerken en pas het veld aan. Het veld is ook in deze modus rood gemarkeerd. Heb je veranderingen aangebracht en wil je zien of het goed is gegaan? Klik weer op de knop ‘Inzien’.

Let wel: lege regels kun je niet weghalen. Dit komt doordat de nummering vastgelegd is en we die niet willen beïnvloeden. Het beste kun je daarom andere kledingstukken of ander speelgoed invullen op een lege plek. Heb je niets om de lege plekken te vullen, geen probleem: hier wordt bij de inname wel op gelet.

Veel succes en vooral plezier met invullen!
Vergeet niet dat je werk niet voor niets is geweest; je kunt er zo heel gemakkelijk labels van maken. Op papier of op stickervellen/etiketten.

Groetjes
Roel