Evaluatie Winterkledingbeurs 2017

Afgelopen 3 dagen, dus 2, 3 en 4 oktober hebben wij weer een heel gezellige en goede kledingbeurs gehad.  De verenigingen hebben weer een extraatje en het was wederom een druk bezochte beurs.  Er waren ruim 5500 stuks ingeleverd waarvan weer dik 1/4 verkocht is, wat overigens erg goed is.

We hadden mooie spullen maar ook weer veel missers, hieronder verstaan we kleding met gaatjes, vlekken, ontbrekende knopen e.d. Dus vragen wij u dan ook weer om dit thuis beter te controleren. Vanaf nu halen wij ze tijdens de beurs eruit en worden deze niet meer retour gegeven maar gaan ze direct weg. Dit staat ook duidelijk in onze voorwaarden. Wat we ook tegen komen is dat mensen kleding een paar keer laten komen, hier is verder niets mis mee maar kijk wel alles nog eens goed na voordat het ingeleverd wordt en neem het niet zomaar mee terug.

Ook waren er weer veel kledingstukken waarvan de labels hadden losgelaten, waardoor wij ze niet meer terug konden vinden. Wij vragen dan ook om kleding goed en duidelijk te omschrijven, mocht het zijn label verliezen kunnen wij het misschien terug vinden. Dit lukt niet als er in een lijst staat “broek” of “spijkerbroek” Met omschrijven bedoelen we “spijkerbroek  lang donkerblauw  Esprit”.  Bij het uitbetalen ligt de kleding die we over hebben op een tafel zodat men er tussen kan kijken of er iets bij is wat van jou is. Maar ook nu is hier weer alles bij ons achtergebleven en dit hebben we aan het goede doel gegeven.

Onze Facebookpagina is wederom massaal bekeken maar zou nog wat meer gedeeld mogen worden. Dit is voor ons natuurlijk de beste reclame en ik wil dan ook vragen om dit te blijven doen. Dan wil ik weer iedereen bedanken, zowel medewerk(st)ers, kijkers en kopers. Bedankt zonder jullie zou er geen beurs zijn.

Onze volgende Beurs is de Baby- en Speelgoedbeurs op 6, 7 en 8 november