Evaluatie Baby- en Speelgoedbeurs 2017

Hallo allemaal,

Wij kunnen weer terug kijken op een geslaagde baby- en speelgoedbeurs 2017. Er waren mooie spullen in geschreven en deze beurs was het een record aantal spullen. We vragen iedere beurs met klem om alle spullen goed te controleren maar helaas gebeurd dit niet altijd even goed. Deze beurs zaten er ook weer veel “missers” bij die wij dan al voor de beurs er uit halen. Wij vragen u dan ook nog een keer om spullen wat u inbrengt GOED te controleren want als u zelf onze beurs bezoekt als koper vindt u het ook niet fijn als u iets koopt wat stuk is, stukjes mist of vlekken heeft.

Verder hebben we babykleding als extra item toegevoegd aan deze beurs, maar we zien iedere keer weer dat deze niet echt goed verkoopt. Dit is ook de reden dat we maar 30 stuks per persoon aan nemen maar ook hier zijn mensen creatief en denken dan, ik vraag gewoon verschillende codes aan en schrijf ik toch meer in, dit mag wat ons betreft maar als u 30 stuks inschrijft en hier 5 stuks van verkoopt dan heeft u goed verkocht dus of zich dit loont? Deze beurs hebben ook weer mensen gehad die helemaal niets verkocht hebben.

De verkoop is redelijk goed bezocht maar om 20.30 uur waren er geen klanten meer en lagen er best nog veel mooie spullen. De woensdag daar in tegen is wel goed bezocht in vergelijking met andere beurzen dus dit is weer een stimulans om deze niet te laten vervallen. Al met al was het een geslaagde beurs en hebben kunnen we onze 3 doelen weer een leuk extra centje geven.

Dan willen wij weer iedereen bedanken die ingeschreven heeft, die geholpen heeft tijdens de beurs, die is komen kopen, die ons voorzien hebben van spijs en drank en waar we de ruimtes weer van hebben mogen gebruiken. Zonder jullie allen zou er geen beurs zijn. Bedankt allemaal!!!!

Hopelijk mogen we jullie weer begroeten op onze kledingbeurs 9, 10 en 11 april.