Evaluatie Winterkledingbeurs 2018

Zoals jullie inmiddels al gewend zijn, volgt hier weer een evaluatie van afgelopen kledingbeurs, welke op 1, 2 en 3 oktober heeft plaatsgevonden.

Zoals alle andere beurzen was bij deze beurs ook weer genoeg animo om kleding te verkopen, we hadden ruim 5000 stuks binnen gekregen. Helaas hebben deze niet allemaal in de rekken gehangen want zoals al eerder vermeld hebben we zo goed als mogelijk erop gelet dat we geen vlekken aantroffen, dat er geen knopen miste, geen ritsen kapot waren, geen gaatjes in de kleding zat, labels GEPRINT waren, geen gaatjes geschoten met de schiettang door de kleding of speldjes erdoor geduwd wat gaatjes veroorzaken en de kleding op de goede plaats gelabeld was. Was één van deze dingen het geval dan hebben we de kleding niet opgehangen maar direct naar het goede doel gedaan wat overigens dit keer de weggeefwinkel in Geleen was. Het viel op dat we een flinke berg hadden met kleding die niet voldeed en achteraf hebben we ook nog van klanten teruggekoppeld gekregen dat ze kleding gekocht hadden waar iets aan was dus hieruit blijkt dat we nog niet eens echt alles eruit gehaald hebben. Dus ik wil met klem iedereen verzoeken om de kleding goed te controleren alvorens dat deze ingeleverd wordt bij ons. En voldoet een kledingstuk niet breng het dan a.u.b. ook niet want bij ons gaat het direct weg naar het goede doel, zij zijn blij met alle kleding.

Verder stoppen we met het aannemen van schoeisel, m.u.v. sportschoenen, waterschoenen, snowboots, regenlaarzen, schaatsen en skeelers. Dit is niet rendabel deze beurs is geen enkel paar gewone schoenen verkocht.

De verkoop is goed bezocht hetgeen inhoudt dat het JIS, de basisschool en de scouting weer een leuk zakcentje gekregen hebben.

Ook is onze Facebookpagina weer massaal bekeken maar deze zou wat meer gedeeld mogen worden. Dit is voor ons natuurlijk de beste reclame. Dan wil ik weer iedereen bedanken, zowel medewerk(st)ers, kijkers en kopers. Bedankt zonder jullie zou er geen beurs zijn.

Tot ziens bij onze Baby- en Speelgoedbeurs op 12, 13 en 14 november