Evaluatie Speelgoed- en Babybeurs 2014

Hallo allemaal,

3, 4 & 5 November heeft onze speelgoedbeurs plaatsgevonden. Ten opzichte van vorig jaar heeft deze uitstekend gedraaid, vorig jaar zijn we nog tegen verschillende problemen aangelopen die dit jaar geheel verdwenen waren, zie evaluatie vorig jaar. Met name het grote probleem bij de verkoop dat toen het hele systeem plat lag, maar dat dit nu allemaal goed verlopen is hebben we te danken aan onze website bouwer. We hebben nu ook voor de tweede keer de pin automaat kunnen gebruiken wat ook door veel mensen als prettig ervaren wordt. Onze dank hiervoor aan het JIS.

Alleen zoals bij iedere beurs was er ook een minpuntje en dat was dat vooral bij de kleding heel veel mensen de meerdelige kleding niet aan elkaar bevestigd hadden. Het is de bedoeling als men een 3-delig setje wil inleveren dat alles met VEILIGHEIDSspeldjes aan elkaar gemaakt wordt, want anders zien de kopers niet wat bij elkaar hoort. Wij hebben nu alles bij elkaar gezocht en aan elkaar gespeld maar dat was éénmalig bij de volgende beurs leggen we dit soort spullen bij de missers en hangt het niet in de rekken.Voor speelgoed geldt hetzelfde meerdelige stuks aan elkaar maken met touw, speldjes of met plakband, want wat opviel was dat mensen bijvoorbeeld 20 duplo blokken inleverden, die geteld hadden en daar dan 20-delig van gemaakt hadden. Dit is niet de bedoeling, als men dit wil inleveren dan gaan alle blokken in 1 zak en zet men het gewoon als 1 stuk, want anders print de printer ook 20 etiketten hetgeen inhoudt dat ieder blokje dan een eigen etiketje krijgt.

Dan rest ons alleen nog iedereen die op wat voor een manier dan ook heeft meegedaan aan onze beurs te bedanken en hopelijk tot bij onze zomerbeurs die zal plaatsvinden op 30 & 31 Maart & 1 April.

BEDANKT!!!!  Team beurzen Schinnen