Evaluatie Winterbeurs 2014

Hallo allemaal,

Inmiddels hebben we onze winterkledingbeurs alweer achter de rug en is het weer allemaal goed verlopen. Iedereen heeft alles digitaal ingeleverd en ook iedereen heeft de labels geprint zoals we gevraagd hadden. Wat dat betreft is het goed gegaan.

Alleen is het niet altijd duidelijk dat we met de winterbeurs geen zomerkleding aan nemen want deze kleding wordt toch nog wel veel aangeleverd en hangen wij dus niet in de rekken. Als u dit toch inlevert is het zonde van uw tijd dat u het inschrijft en zonde van onze tijd om het uit te zoeken dus nogmaals het vriendelijke verzoek om zomerkleding niet in te leveren op de winterbeurs.

Deze keer waren er ook veel pyama’s bij, ook deze nemen wij NIET aan. Wel hebben we besloten om schoenen aan te nemen mits deze nog NIEUW zijn of in zeer goede staat en anders nemen we deze ook niet aan.

Alleen willen we nog een keer benadrukken dat het inbrengen op eigen risico is en wij niet aansprakelijk zijn voor vermiste kleding. Het kan voor komen dat met terug sorteren kleding  in de verkeerde zak terecht komt, mocht u dit aan treffen meld ons dit, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze spullen terug komen bij de rechtmatige eigenaar. We doen natuurlijk ons best om dit te voorkomen maar helaas gebeurd het nog wel eens.

Verder willen we iedereen bedanken voor het inbrengen van de kleding en het bezoeken van onze beurs. Ook onze vrijwillig(st)ers hartelijk  bedankt want zonder jullie is er geen beurs!!!  We hopen dat we jullie weer allemaal mogen begroeten op onze baby- en speelgoedbeurs 3, 4 en 5 november.

Groetjes team beurzen Schinnen