Evaluatie Winterkledingbeurs 2016

De winterkledingbeurs is weer voorbij, al met al kunnen we weer terug kijken op een geslaagde beurs. Ondanks dat we ruim 1500 kleding stuks minder hadden hangen dan vorige winterbeurs hebben we toch nog een goed eindresultaat behaald. We denken dat het weer een hele grote invloed heeft gehad op deze beurs want wie heeft er nu zin om winterkleding uit te zoeken bij 20 graden! Ook merkten we bij de verkoop dat het minder was dan andere jaren, de opkomst was minder en er zijn een paar klanten naar buiten gegaan zonder iets te kopen, iets wat normaal niet zo gauw voor komt. Dit kan komen doordat we een kleiner aanbod hadden, maar ook omdat de prijzen toch iets hoger lagen dan normaal.

We merken bij de inbreng dat steeds meer mensen zomer en winterkleding brengen, dus dat hier niet of nauwelijks onderscheidt in gemaakt wordt. Daarom willen wij onze seizoensbeurzen afschaffen er een kledingbeurs van maken. Nu spreekt het natuurlijk voor zich dat dikke winterjassen niet in april worden verkocht en dunne zomerjassen niet in oktober. Wij stappen dus af van zomer- winterkleding en bepalen ter plaatse of iets wel of niet wordt opgehangen.

Dan hebben we nog de kleding voor volwassenen daar zat een limiet aan van 30 stuks, maar aangezien we merken dat hier ook steeds meer van verkocht word schaffen we het limiet af en mogen deze ook onbeperkt worden ingebracht. Alleen willen we nogmaals benadrukken om er op te letten dat deze kleding up to date is.

Wanneer men schoeisel inlevert dan dient dit schoon en moddervrij te zijn, let hier alstublieft op!!! Zo ook als er huisdieren aanwezig, deze verliezen altijd haren, wij vinden niet fijn om kleding te krijgen vol met haren van huisdieren en deze hangen wij dan ook niet op.

Als laatste puntje, wanneer men onze verkoop ruimte in komt vragen wij u om deze ruimte met lege tassen te betreden, als u iets uitgezocht en betaald heeft dient u bij de kasa aan de achterzijde het pand te verlaten. Mocht u dan toch nog eens naar binnen willen mag dit gerust maar leg de gekochte kleding in uw auto of geef deze af bij de ingang.

Dan wil ik weer iedereen bedanken voor de deelname aan deze beurs en hoop ik dat jullie weer allemaal aanwezig zullen zijn bij de

speelgoedbeurs 7 , 8 en 9 november.