Evaluatie Zomerkledingbeurs 2016

We kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde zomerkledingbeurs. Zoals bij iedere beurs zijn er altijd kleine dingen waar we tegenaan lopen , zo nu ook weer. Deze keer zat het hem bij het passen, hier moeten we toch een beter systeem voor bedenken in de vorm van paskaartjes bij de gang. Dus wil men kleding passen dan krijgt men een kaartje waarop staat hoeveel stuks mee gaan om te passen en bij uitgang paslokaal levert men deze kaart dan weer in. Zo hebben we een betere controle of alles wat er in gaat ook weer terug komt.

Verder zaten we deze beurs een beetje krap in de tijd met het uitbetalen, het was misschien een beetje storend dat men langs liep met rekken en dozen, maar toch blijft dit zo in de toekomst omdat we vinden dat de klanten best mogen zien dat we er veel tijd, energie en zorg in steken.

Dan nogmaals een dringend verzoek aan onze klanten, controleer a.u.b. thuis uw kleding goed op vlekken, gaatjes, het ontbreken van knopen en niet-werkende ritsen. Let er ook op wanneer u een aanschiettang gebruikt dat u niet door het kledingstuk heen schiet want als u een gaatje maakt in de kleding is dit een blijvend gaatje dus schiet alleen in labels, naden of op plekken waar geen gaatjes zichtbaar zijn. Doet u dit toch dan belandt uw kledingstuk bij de missers en wordt het niet opgehangen, u kunt het zelf immers ook niet waarderen wanneer u een kledingstuk koopt met een gaatje.

Er werd ook de vraag gesteld waarom we maar 1x per jaar een babybeurs hebben. Nou dit is omdat we van oorsprong uit een speelgoed- en babybeurs hebben en we deze beurs hebben uitgebreid met babykleding van maat 50 t/m maat 86 dit omdat we deze kleding niet kwijt kunnen bij de zomer- en winterbeurs i.v.m. plaatsgebrek. Wij vinden 1 speelgoedbeurs per jaar voldoende en dit zal dus ook zo blijven. Tuurlijk zouden we kunnen zeggen we splitsen dit in zomer en winter maar daar verkoopen we te weinig babykleding voor, dat is niet lonend.

Nu rest mij alleen nog alle vrijwilligers te bedanken en hopelijk is iedereen weer van de partij in 3,4 en 5 oktober!