NIEUW: verkoopsysteem: zien wat er verkocht is, terwijl het gebeurd

Tijdens de afgelopen winter kledingbeurs is er gekeken wat er nog digitaal nog toegevoegd kan worden om de beurs nog makkelijker en vooral ook leuker te maken. Conclusie was dat het verkopen nog makkelijker kan zodat er geen vragen meer ontstaan aan de ‘kassa’ over juiste artikel, prijs of code. Daarbij zou het meegeven van een ‘bonnetje’ aan de klant ook vragen of onduidelijkheden kunnen wegnemen.

Toen is het idee ontstaan om ook een digitaal verkoopsysteem te koppelen aan de ingevulde lijsten. Hierdoor worden eerder genoemde zaken mogelijk maar kunnen gebruikers welke spullen hebben ingebracht ook direct thuis hun verkopen volgen. Dat maakt het leuk om even in te loggen tijdens de beurzen om je ‘verkoopstatistieken’ te bekijken.
Maar misschien nog wel mooier: achteraf hoef je je lijst niet meer bij te werken want je verkochte spullen zijn reeds afgeboekt en komen in lijstje met verkochte spullen van die beurs terecht, dat scheelt weer tijd voor de volgende beurs.

Bedoeling is om met de aankomende speelgoedbeurs volgende week dit werkend te hebben zodat jullie er allemaal van profiteren, verkoper of klant.


UPD
ATE 31-10-2013:
Zoals ook reeds is aangekondigd op het gebruikersportaal kun je tijdens de beurs geen toevoegingen of wijzingen meer doen op je lijst. Wel kun je je lijst inzien en zien hoe het met je verkopen staat.
Artikelen die verkocht zijn zullen doorgestreept worden in je lijst. Onderin zie je vervolgens wat je opbrengsten zijn naast “Opbrengst uit verkopen”. Het bedrag is met de aftrek van de 30% bestemd voor de beurs en haar partners.

Allemaal veel succes.
Team Beurzen